Onze locaties


Waar vind je Eiland Marlyne?

Locaties

Er zijn op dit moment 6 locaties, zie hieronder een overzicht. Meer informatie kunt u vinden achter de lees meer knop.

Marlynetuin

Marlynetuin is sinds 2017 gevestigd in het gebouw de Kruidentuin. Samen met het Tuinhuis, CBS de Hoeksteen, Centrum voor Jeugd en Gezin, Dancestudio Lucia en sporthal Vitaal heeft dit prachtige gebouw een belangrijke functie in de wijk.
Op dit moment heeft Marlynetuin een groep peuterschatten voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. De groep van 16 kinderen is geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 08:30 uur tot 12:00 uur. Ook zijn er 3 groepen hele dagopvang voor kinderen van 0-4 jaar, per groep worden er max. 16 kinderen opgevangen en begeleid door 3 pedagogisch medewerksters. De dagopvang is op alle dagen van de week geopend.

Lees meer over de locatie Marlynetuin

Marlynepolder

In het prachtige Multifunctionele gebouw Hof van Maxima heeft Eiland Marlyne per 1 sepember 2014 een nieuwe locatie, Marlynepolder.

Deze locatie biedt opvang aan kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar. Verschillende opvangmogelijkheden zijn mogelijk, hierbij kunt u denken aan hele en halve dagopvang, buitenschoolse opvang, en peuterschatten. De moderne uitstraling gecombineerd met een huiselijke sfeer dagen kinderen uit zich op alle mogelijke gebieden te ontplooien.

Lees meer over de locatie Marlynepolder

Eiland Marlyne

Begin 2002 is een bestaand woonhuis met oude schuur aan de Voordijk 237 te Barendrecht omgebouwd tot kinderdagverblijf. 1 februari 2002 was Eiland Marlyne B.V. een feit!

Deze locatie kenmerkt zich door haar huiselijke uitstraling en bestaat uit 3 hele dagopvang groepen en 2 buitenschoolse opvang groepen. De verticale dagopvang groepen bestaan uit circa 12 kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Iedere groep wordt begeleid door 2 pedagogisch medewerksters. De buitenschoolse opvang groepen bieden samen opvang voor 50 kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar en worden begeleid door 5 pedagogisch medewerk(st)ers.

Lees meer over de locatie Eiland Marlyne

Marlyne Sport

Bij voetbal vereniging Barendrecht (BVV) heeft Marlyne Sport de beschikking over een sportieve groepsruimte en de omliggende sportvelden.

Bij Voetbal Vereniging Barendrecht (BVV) heeft Marlyne Sport de beschikking over een sportieve groepsruimte en de omliggende sportvelden.
Door de verschillende spelen en sporten wordt de nadruk gelegd op het sportief omgaan met elkaar, met de buitenruimte en het materiaal. Activiteiten zoals streetdance, atletiek, balspelen en yoga zijn een kleine greep uit het aanbod.

Lees meer over de locatie Marlyne Sport

Marlynedycke

Een buitenschoolse opvang op een 'andere' manier. Marlynedycke, gevestigd in een boerderij biedt een nieuwe en uitdagende manier van buitenschoolse opvang.
Verschillende thema ruimtes zorgen ervoor dat een kind zich niet hoeft te vervelen. Zo is er een huiskamer voorzien met alle bekende bordspelen, een rustige leeshoek en een traditionele keuken waar door de kinderen heerlijke recepten bereid worden. Ook het kunstatelier en de theaterruimte bieden volop mogelijkheden. Mochten kinderen meer interesse hebben in het internet cafe of de speelzolder is ook daarin voorzien. Kortom, voor ieder wat wils! Maximaal 60 kinderen mogen gebruik maken van deze locatie.

Lees meer over de locatie Marlynedycke

Marlynehoeve

In de prachtige locatie van CBS het Kompas aan de Hoefslag heeft Marlynehoeve een kleurrijke groepsruimte. U vindt hier 2 buitenschoolse opvang groepen en een groep peuterschatten.
Marlynehoeve heeft een grote binnenruimte, kan optimaal gebruik maken van de buitenruimte van de basisschool en beschikt over een eigen keuken. De 2 buitenschoolse opvang groepen bestaan ieder uit 20 kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar en worden begeleid door 2 pedagogisch medewerk(st)ers. Peuterschatten biedt plaats aan maximaal 16 kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar en wordt begeleid door 2 pedagogisch medewerksters.

Lees meer over de locatie Marlynehoeve

Informatie

Hieronder kun je informatie vinden over onze opvang soorten, onze Algemene Voorwaarden en ons beleid bekijken.

Lees meer >>

Prijzen

Hier vindt u informatie over de tarieven van de verschillende opvangsoorten en de kinderopvangtoeslag.

Lees meer >>

Foto's

Wij hebben een pagina gemaakt met daarop foto's per locatie. Klik op lees meer om per locatie de foto's te bekijken.

Lees meer >>

Vacatures

Welkom op de website van Kinderopvang Eiland Marlyne.
Klik op lees meer om te zien of wij momenteel vacatures hebben.

Lees meer >>

Oudercommissie

Graag willen wij de oudercommissie aan u voorstellen. Samen met de directie van Eiland Marlyne hebben wij een gezamenlijk doel. Namelijk het streven naar een kwalitatief hoogwaardige opvang van onze kinderen zodat zij kunnen opgroeien in een gezonde, veilige, gezellige en stimulerende omgeving.

Lees meer >>