fbpx
 

Oudercommissie

Graag willen wij de oudercommissie aan u voorstellen. Samen met de directie van Eiland Marlyne hebben wij een gezamenlijk doel. Namelijk het streven naar een kwalitatief hoogwaardige opvang van onze kinderen zodat zij kunnen opgroeien in een gezonde, veilige, gezellige en stimulerende omgeving. Ook zijn wij beschikbaar als partner voor de directie van Eiland Marlyne in het nemen van organisatorische beslissingen. De oudercommissie heeft adviesrecht in bijvoorbeeld de volgende zaken: kwaliteit, beleid en prijs. Het doel van de oudercommissie is om op een positieve manier input te leveren met betrekking tot de dagelijkse gang van zaken op de kinderopvang.

Onze kinderen brengen net als die van u een deel van hun tijd door bij Eiland Marlyne. Wij willen graag betrokken zijn bij deze opvang. In de regel werkt een oudercommissie veel op de achtergrond, wij willen echter ook graag bereikbaar zijn voor collega-ouders. Houdt u er rekening mee dat indien er zeer dringende zaken zijn, of zaken die alleen uw eigen kind betreffen u dit in eerste instantie altijd opneemt met de groepsleiding of de directie.

Uiteraard kunt u daarna ook bij ons terecht met uw vragen.

Mocht u actief willen deelnemen aan de oudercommissie, laat het ons weten!

U kunt ons bereiken via ons emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Follow us

Snelle vraag? App ons!

Snelle vraag voor ons? Stuur een (whats)app!: